Algemene service CCS - https://www.caspercleaning.nl

Ga naar de inhoud
ALGEMENE SERVICE

Graffiti verwijderen
Anti-spin behandeling
Graffiti op de gevel van uw bedrijfspand of woning is in de meeste gevallen ongewenst. Casper Cleaning Service stelt alles in het werk om de gevel weer z'n oorspronkelijke uitstraling te geven.
Overlast door spinnen is een veel voorkomend probleem. Hoe nuttig de spinnen ook zijn, spinnenwebben en hun uitwerpselen in of aan de woning/winkel of bedrijfspand worden niet op prijs gesteld. Het staat niet zo represatatief als spinnenwebben en uitwerpselen op uw kozijnen en ramen zitten. Daar komt bij dat deze ook nog eens slecht te verwijderen zijn. Op een milieuvriendelijke manier, die ook nog eens niet schadelijk is voor plant en dier bestrijdt Casper Cleaning Service de overlast. De anti-spin behandeling bestaat uit het inspuiten van kozijnen en geveldelen waardoor een vuilafstotende beschermlaag wordt aangebracht waaraan de spinnenwebben en hun nesten niet kunnen hechten. Daarmee wordt de spin gedwongen z'n heil ergens anders te zoeken. Het wordt aangeraden deze behandeling zowel aan het bein van het spinnenseizoen (maart/april) als aan het eind (september/october) te doen. Kortom een goede investering qua onderhoud.
Groenaanslag door alg en mos aangroei op bestrating en tegels (harde ondergrond) is vaak niet te vermijden vanwege de ligging en locatie. Vocht en weinig zonlicht zorgen voor gunstige omstandigheden voor de mos en alg vorming. Afkankelijk van de ondergrond past Casper Cleaning Service diverse toepasselijke methodes toe. Bij harde, niet-poreuze ondergrond (keramische tegels of gebakken klinkers) kan de hogedrukspuit uitkomst bieden. Poreuze materialen (betontegels en klinkers) worden ingespoten met een milieuvriendelijk middel dat doordringt in de poriën van het poreuze materiaal (beton, cement, hout, natuursteen). Het product heeft een lange nawerking die hernieuwde alg en mos aangroei sterk vertraagt.
Onkruid, Alg en Mos verwijderen
Service werkzaamheden aan uw pand behoren tot de portefeuille van Casper Cleaning Service. Kleine onderhouds klusjes zoals lampen vervangen of hang- en sluitwerk repareren zijn voor ons geen probleem. Neem contact met ons op als u met een probleem zit. Wellicht kunnen wij het snel en vakkundig voor u oplossen.
Service en klein onderhoud
Werkgebied
Casper Cleaning Service werkt op afspraak vanuit Purmerend door geheel Nederland. Incidenteel via ketensamenwerking op projectbasis ook in Duitsland en België.
Website created by

© Casper Cleaning Service
Purmerend | Tel: 06 1217 9996
KvK: 66270375
BTW: NL211973075B01
Terug naar de inhoud