Casper Cleaning Service - https://www.caspercleaning.nl

Ga naar de inhoud
Casper Cleaning Service
Casper Cleaning Service: het aangewezen bedrijf voor diverse service werkzaamheden aan bedrijfsgebouwen, woonhuizen, kantoorpanden en terreinen, gevelreiniging en glasbewassing, tapijtreiniging, opleveringschoonmaak en meer. Zowel voor particulier als bedrijven inzetbaar.

Glasbewassing
Casper Cleaning Service (CCS) verzorgt glasbewassing (zowel buiten als binnen) op een zorgvuldige wijze. De aloude glazenwasser, zonodig op een ladder, is het uitgangspunt maar hoge gebouwen met grote glaspuien zijn voor CCS meer regel dan uitzondering. Gebruikmakend van een modern osmosesysteem en telescopische wasborstel kunnen tot 15 meter hoog de ramen worden gewassen. Voor nog hogere en moeilijk bereikbare ramen wordt zo nodig een hoogwerker ingezet. Kortom, voor elke situatie is een oplossing voor handen. Middels een modern osmosesysteem, ingebouwd in een bedrijfsauto worden uw ramen en puien met kalkvrij water gewassen waardoor kalkstrepen worden vermeden. Binnen in de woning of kantoor komen glazen wanden en schuifpuien steeds meer voor. Streeploos schoon intern glaswerk is uw visitekaartje en onze expertise. Vele winkels van grote winkelorganisaties gingen u voor bij het gunnen van glasbewassing aan Casper Cleaning Service.
Project schoonmaak / oplevering
Casper Cleaning Service is gespecialiseerd in reiniging en schoonmaak van objecten, met name na verbouwing of nieuwbouw: de z.g. opleveringschoonmaak. Rest bouwafval wordt verwijderd en vloer wordt stofvrij gemaakt cq. geschrobd. Zo gewenst wordt de glazen pui brandschoon en blinkend opgeleverd; wel zo representatief bij een feestelijke opening.
Service en klein onderhoud
Klein onderhoud en service aan gebouw of woning is voor Casper Cleaning Service geen probleem. Schoonmaken van dakgoot, klein onkruid en algen aangroei verwijderen, dakkapel reinigen, graffiti verwijderen van uw gevel of muur en concierge diensten (lampen vervangen, hang- en sluitwerk). Kortom, al die werkzaamheden waar u niet direct aan toekomt of het aan de juiste middelen/tools ontbreekt, daar is Casper Cleaning Service uw partij.Casper Cleaning Service is gespecialiseerd in reiniging en schoonmaak van objecten, met name na verbouwing of nieuwbouw: de z.g. opleveringschoonmaak. Rest bouwafval wordt verwijderd en vloer wordt stofvrij gemaakt cq. geschrobd. Zo gewenst wordt de glazen pui brandschoon en blinkend opgeleverd; wel zo representatief bij een feestelijke opening.
Website created by

© Casper Cleaning Service
Purmerend | Tel: 06 1217 9996
KvK: 66270375
BTW: NL211973075B01
Terug naar de inhoud